Sport

„Pep Guardiola is szeretné a középpályáján látni” – kell ennél nagyobb, egyben fájóbb dicséret Gary Neville, a Manchester United egykori csapatkapitányának szájából? Kobbie Mainoo rászolgált: a manchesteri akadémiáról kikerülve úgy focizik a nagyok között, hogy az ötszörös BL-győztes Casemirót is képes elhalványítani. Mi olyat tud Mainoo, ami miatt már Southgate is válogatott behívóval csábítja?
2024. 02. 15. 19:30
Habár nem a United akadémiáján pallérozódott gyerekkorától, Alejandro Garnachóval mégis büszkélkedhetnek a MU ificsapatának edzői. Az argentin szélső már túl van felemelő pillanatokon a felnőttcsapatban, mégis nagy kérdés, hogyan tudja kihozni belőle a potenciált az az Erik ten Hag, aki az Ajax-stílust egyelőre nem tudta átülteni a Unitednél.
2023. 12. 06. 16:32
Régen látott szankciósorozattal sújtották a nemzetközi sportszövetségek Oroszországot az Ukrajna ellen indított inváziója miatt: a történelemben alig-alig fordult elő, hogy egy állam sportpáriává vált, márpedig az oroszok efelé tartanak. A világ egyik legnagyobb sporthatalma ellen hozott korlátozások kapcsán rengeteg kérdés vetődik fel, a következmények – még ha a labdarúgásra szűkítjük is a fókuszt – nehezen beláthatóak.
2022. 03. 02. 20:33
Örömmel jelentjük, hogy népszerű podcast-sorozatunk, a Ziccer különkiadásokkal jelentkezik a meccsek utáni napokon az Európa-bajnokság idején. A
2021. 06. 13. 05:00
Olvasói sztorik