Sport

Találkozzon személyesen a Sport24 csapatával!

Nagy örömmel hívjuk meg önöket az új magyar futballújság első közönségtalálkozójára, amelyre kizárólag a lap előfizetőit invitáljuk. A Sport Bisztróban rendezett eseményen ott lesznek a Sport24 szerzői, akik kerekasztal-beszélgetéseken értékelik a döntő másnapján az Európa-bajnokságot, a magyar válogatott teljesítményét. A vendégeknek lesz alkalmuk kérdezni, ahogyan a beszélgetések után a szerzőkkel leülni, kérdezni, kritizálni őket, témákat javasolni vagy éppen csak diskurálni a futballról.

Annak érdekében, hogy ezt még csak elkezdeni sem száraz torokkal kelljen, az első korsó sörre minden érkező a vendégünk!

Várjuk önöket sok szeretettel, reméljük minél többen regisztrálnak, hogy élőben is találkozhassunk és beszélhessünk a közös szerelmünkről, a futballról. Amelynek, ugye, az esze és a szíve úgyis a Sport24-en találkozik.

LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
A legjobb magyar focis tartalmak továbbra is a Sport24-en. Ezt a cikket 24.hu-s regisztrációval érheted el, amivel mostantól más témákban is exkluzív írásokat, hírleveleket olvashatsz.
Olvasói sztorik