Foci sport24

Postecoglou Tottenhamje izgalmas taktikailag, de még sokat kell javulnia

Clive Rose / Getty Images
Clive Rose / Getty Images
Öt forduló után a Tottenham a táblázat második helyen állt a Premier League 2023/24-es évadában. Az évekig Harry Kane-függő csapatot Angelos Postecoglounak kell felráznia a legutóbbi nyolcadik hely után, és az ausztrál hozott is új impulzust bőven.

Antonio Conte 2023 márciusában távozott a Tottenhamtől. A 2022/23-as évadból hátralévő meccseken előbb Cristian Stellini, majd Ryan Mason irányította a csapatot megbízott vezetőedzőként. A Tottenhamnek egyáltalán nem volt jó idénye, sokáig csak Harry Kane góljai tartották versenyben az európai kupaindulást jelentő helyekért, de a tavaszi bukdácsolás miatt végül azokról is lemaradt. A Tottenham menedzselése általában véve sem könnyű feladat, a pénzügyi lehetőségek és a keret minősége miatt nagyok az elvárások a mindenkori vezetőedzővel szemben, de a Liverpoolhoz és főleg a Manchester Cityhez képest túl nagy a lemaradás ahhoz, hogy a bajnoki címért küzdhessen az együttes. A legutóbbi szereplés miatti eredménykényszer és Kane elvesztése viszont csak még inkább nehezíti a helyzetet, de a jelek szerint az ausztrál Angelos Postecoglou állja a sarat.

LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
A legjobb magyar focis tartalmak továbbra is a Sport24-en. Ezt a cikket 24.hu-s regisztrációval érheted el, amivel mostantól más témákban is exkluzív írásokat, hírleveleket olvashatsz.
Olvasói sztorik