Foci sport24

Őrület, amit a Chelsea csinál, de van-e benne rendszer?

Robin Jones / Getty Images
Robin Jones / Getty Images
Túlköltötték a télen – együttvéve – a francia Ligue 1-t, a német Bundesligát, az olasz Serie A-t és a spanyol La Ligát. Messze túlköltötték saját riválisaikat is. A Chelsea új tulajdonosi köre finoman fogalmazva is nagyban játszik: egyrészt versenyelőnyt szerezhet a kreatív kiskapukereséssel, másrészt radikálisan átalakíthatja a méregdrága, de frissítésre szoruló keretét. A konkurencia kárörvendő röhögését előre a fülünkben hallhatjuk, ha nem lesz eredménye a pénzesőnek és a fiatalokkal megkötött extrém hosszú szerződéseknek.

Elromlott a sugar daddy funkció, megőrült a Chelsea – konstatálták sokan a téli átigazolási időszak végén. A Roman Abramovics pénze helyett immár Todd Boehly és a Clearlake Capital Group százmilliói repítette londoni kékek gigantikus átalakításba kezdtek, ennek eredményét tavaly nyár óta 611 és fél millió eurónyi kiadott átigazolási díj és 543,66 milliós transzfermérleg-mínusz mutatja.

A legjobb magyar focis tartalmak továbbra is a Sport24-en
Ezt a cikket 24.hu-s regisztrációval érheted el, amivel mostantól más témákban is exkluzív írásokat, hírleveleket olvashatsz.
Olvasói sztorik