Ajtó-Ablak Ziccer

Az argentin válogatottnak van egy Messije, a horvátnak csak Modrica

Argentína látszólag simán, 3-0-ra legyőzte Horvátországot a katari labdarúgó-világbajnokság keddi elődöntőjében. De valóban ilyen sima volt?

A Ziccer Extrában Mártha Bencével, a Sport24 állandó szerzőjével, és Ágai Kis Andrással a Sport TV műsorvezetőjével az első vb-elődöntő meghatározó kulcsmomentumaitól egészen messzire jutottunk, hiszen arra is megpróbáltunk választ találni, egy olyan kis, 4 milliós nemzet, mint Horvátország tényleg csak a vak szerencsének köszönheti a sok megnyert tizenegyespárbajt, a sorozatban második vb elődöntőt, vagy érdemes messzebbre tekinteni, és a több évtizedes múltban, Josip Broz Tito jugoszláv sportpolitikájában, testnevelő- és edzőképzésében kell keresni a választ, a folyamatos sikeresség kulcsát?

Ezeken kívül beszéltünk arról is, hogy vajon milyen meccstervet találhatott ki Zlatko Dalic és kollégája, Lionel Scaloni, ehhez képest miért alakult úgy a találkozó, ahogy, Daniele Orsato játékvezető jogosan ítélt tizenegyest Argentínának, vagy okkal vitatja egész Horvátország a döntését, és mondja azt, hogy ezen múlt, és hogy hosszú évek kritikái után mitől táltosodott meg Lionel Messi az argentin válogatottban.

Olvasói sztorik