Foci sport24

Darvasi László: Mindent érteni

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Na, de azért a családi szektorban is hallani a lényeget. A négerezést, huhogást, a kurvaanyázást, a buzizást, hozzátartozik a dologhoz, nem? Kultúránk része, akárki akármit mondhat.

Jó, jó, van ez a klímaváltozás, minden elég, kiszárad, nem lesz, de stadion akkor is lesz. Pályák. Drága jó pályák. Feri, idefigyeljél. Amikor jön hozzánk Gulácsra a Káptalantóti, te csak kirakod a kukoricamagot egy vastálra, első félidő végére (5-0 ide) lesz több kiló pattogatottad! Érted-e? Gyönyörű őszök festegetnek a tiszta erkölcsű erdőkben és a bűntől elmocsarasodott nagyvárosokban, a magántavak környékén. Jut eszembe, van családi mozi, családi színházi előadás, családi kirándulás/horgászás, családi színesfémünneplés, családi nyár, és még sorolhatnám. Ja igen, van családi szurkolás is. Ez az.

Aktuálisan a következő eseményre jelentkeztek be négyen, amikor is kik népesítik be a zöld küzdőteret, na, kik? A magyarok, természetesen, a magyar nép legjobbjai, derék, elhivatott fiúk, szorgalmas, becsületes emberek, illetve a SchmidtMáriamegmondta icipici, nyüves angolok.

A legjobb magyar focis tartalmak továbbra is a Sport24-en
Ezt a cikket 24.hu-s regisztrációval érheted el, amivel mostantól más témákban is exkluzív írásokat, hírleveleket olvashatsz.
Olvasói sztorik