Foci sport24

Darvasi László: Heló, fiúk, evribadi!

GettyImages/Photo and Co
GettyImages/Photo and Co
Másnap újra kérdezte. Ma játszhatok? Te vagy a vésztartalék, Zsizsike, érted? És ő engedelmesen ült a betontömbön, néha vizet nyomott a kútból, vizezte a haját, félre simította, mint Dadogós.

Nem az számított, mikor érkezik. Mert kiülhetett a kút melletti betontömbre jó másfél órával korábban, de érkezhetett tíz perccel a kezdés előtt, nem ez döntött, játszik-e. A többieken múlt. Megvannak elegen? Páros számú jelentkező, páratlan? Meg hogy általában senkinek sem kellett, amiben volt igazság, mert ő volt a legrosszabb. Nem is az, hogy rossz volt, hanem hogy káros.

Hát nem jogos, hogy az ilyen elemre egyik fél sem tart igényt? Használhatatlan.

Amit lehet, elront, inkább azokkal van, akik ellen játszik. Ez így volt, ő is belátta, miért ne fogta volna föl, miatta, az ő hibái miatt kapnak ki, a bődületesen kínos luft, a tétovaság, az ajándék passz, a saját társ elgáncsolása miatt. Nekifut a kapusának, fölborítja, becsorog. A kurva anyád, nincs szemed, Zsizsike?! Öljük meg! Jó, de legyen kínzás is! Vágjuk le a lábát, azt a két rossz, semmire se való lábát! Hogy elmenjen a kedve. Nem akarsz inkább marokkózni, Zsizsike?

LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
A legjobb magyar focis tartalmak továbbra is a Sport24-en. Ezt a cikket 24.hu-s regisztrációval érheted el, amivel mostantól más témákban is exkluzív írásokat, hírleveleket olvashatsz.
Olvasói sztorik