GettyImages/Photo and Co
Foci sport24

Darvasi László: Heló, fiúk, evribadi!

Másnap újra kérdezte. Ma játszhatok? Te vagy a vésztartalék, Zsizsike, érted? És ő engedelmesen ült a betontömbön, néha vizet nyomott a kútból, vizezte a haját, félre simította, mint Dadogós.

Nem az számított, mikor érkezik. Mert kiülhetett a kút melletti betontömbre jó másfél órával korábban, de érkezhetett tíz perccel a kezdés előtt, nem ez döntött, játszik-e. A többieken múlt. Megvannak elegen? Páros számú jelentkező, páratlan? Meg hogy általában senkinek sem kellett, amiben volt igazság, mert ő volt a legrosszabb. Nem is az, hogy rossz volt, hanem hogy káros.

Hát nem jogos, hogy az ilyen elemre egyik fél sem tart igényt? Használhatatlan.

Amit lehet, elront, inkább azokkal van, akik ellen játszik. Ez így volt, ő is belátta, miért ne fogta volna föl, miatta, az ő hibái miatt kapnak ki, a bődületesen kínos luft, a tétovaság, az ajándék passz, a saját társ elgáncsolása miatt. Nekifut a kapusának, fölborítja, becsorog. A kurva anyád, nincs szemed, Zsizsike?! Öljük meg! Jó, de legyen kínzás is! Vágjuk le a lábát, azt a két rossz, semmire se való lábát! Hogy elmenjen a kedve. Nem akarsz inkább marokkózni, Zsizsike?

Kedves Olvasónk!Az általad keresett cikk olvasása Sport24 előfizetéshez kötött.
Sport24 előfizetés
990 Ft/hónap
Sport24 - Előfizetés logó
  • havi 24 cikk Magyarország legjobb focis szerzőitől
  • előfizetői extrák
    (részvétel a Sport24 szerzői által tartott meccskibeszélőn)
Próbáld ki most kedvezményesen az első hónap csak 490 Ft!
Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be!
Videó
Azt mondja, Mezey György olyan poszton játszatta, ami miatt Luis Figót később agyondicsérték a Realban. Van egy olyan szólógólja, hogy elindul a félpályáról, és dőlnek a védők, mintha csak Messit vagy Maradonát látnánk. Pisont István a vallásosságáról, a cigány származása miatti nehézségekről, az argentin és a magyar gyerekek fociszeretete közti különbségről is mesélt Kadarkai Endrének.
Még Marco Rossit is meglepte a magyar válogatott feltámadása a Wembley-stadionban – igaz, ehhez kellettek a tompa, életlen angolok is. Iksz az Eb-ezüstérmes otthonában, ahol 1953 után először szereztünk pontot. Kiss Tibor Noé szubjektív osztályozókönyve, Nagy Ádám-ódával.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.