Foci sport24

A katari vb előtt mindent egy lapra tesz fel a PSG tulajdonosa

Franck Fife / AFP
Franck Fife / AFP
Van, aki a válság idején kivár és van, aki előre menekül. A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája-siker reményében az utóbbit választotta.

Nasser El-Khelaifi, a Paris Saint-Germain ügyvezető elnöke levert volt, mégis bizakodó. Csapata májusban még versenyben volt a francia bajnoki címért, a Bajnokok Ligájában pedig csak a későbbi döntős Manchester Cityvel szemben maradt alul. „Nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem jutottunk be a döntőbe, ugyanakkor tudjuk, hogy nagy utat jártunk be – mondta a BL-kiesés után El-Khelaifi. – Európa egyik legjobb csapata vert meg minket. Tovább kell építkeznünk és még keményebben dolgoznunk.”

Az építkezés hangozhatna üres lózungként is, elvégre Párizsban a Qatar Sports Investment 2011-es felvásárlása óta építkeznek.

Ugyanakkor, ha megnézzük a francia főváros legnagyobb klubjának nyarát, rég láthattunk ekkora mozgolódást: már hetekkel a bajnokság rajtja előtt meghosszabbították Mauricio Pochettino vezetőedző, valamint Neymar szerződését, emellett megszerezték Gianluigi Donnarummát, Georgino Wijnaldumot, Achraf Hakimit és Sergio Ramost. Ha lehet hinni a híreknek, jelenleg is folynak egyeztetések Paul Pogba vagy Eduardo Camavinga megszerzéséről.

Sport24 - Előfizetés logó
Kedves Olvasónk!
A cikk elolvasása regisztrációhoz kötött.
Sport24 - Előfizetés logó
Regisztrálj, és tarts velünk!
Szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül.
A Sport24 cikkei átmenetileg előfizetés nélkül, regisztrációval elérhetőek.
Magyarország legjobb focis tartalmai továbbra is a Sport24-en olvashatók, próbáld ki most!
Olvasói sztorik