Chris Brunskill / Fantasista / Getty Images
Foci

Milyen vereség? Nőttek Brazília esélyei a vb-győzelemre

Az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt a fogadóirodák továbbra is Brazíliát tartják a torna fő esélyesének – annak ellenére, hogy a csapat kikapott a zárónapon Kameruntól, a csoportmeccsek alatt növelni tudta győzelmi valószínűségét. Argentína és Anglia követi őket a sorban, míg Franciaország a negyedik helyre csúszott vissza az összesített erősorrendben.

A csoportmeccsek alatt akadtak bőven meglepetések, hiszen előzetesen Németország csoportból való továbbjutásának valószínűsége 83,43 százalék volt, vagyis szinte biztosra lehetett venni, de csak harmadikként végeztek saját négyesükben. Hansi Flick csapatát a torna előtt a végső győzelemre hatodik legesélyesebb válogatottként tartották számon,

a korai búcsúval a torna előtt várható és a végső helyezés kapcsolatában a német válogatott a leginkább alulteljesítő együttes az idei vb-n.

Kedves Olvasónk!Az általad keresett cikk olvasása Sport24 előfizetéshez kötött.
Sport24 előfizetés
990 Ft/hónap
Sport24 - Előfizetés logó
  • havi 24 cikk Magyarország legjobb focis szerzőitől
  • előfizetői extrák
    (részvétel a Sport24 szerzői által tartott meccskibeszélőn)
Próbáld ki most kedvezményesen az első hónap csak 490 Ft!
Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be!
Nicolo Zaniolo három évvel ezelőtt az olasz futball legnagyobb reménységének tűnt. A januári átigazolási ablak utolsó napjaiban nyújtotta be távozási szándékát az AS Romának, így a következő fél évben a lelátó lehet az otthona.