Foci

Ütemtelen, pontatlan, kedvetlen válogatott

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Az Európa-bajnokság után – akárcsak 2016 őszén – szétesett a magyar válogatott. Az Albánia elleni 0-1 után Kiss Tibor Noé értékelte a játékosok teljesítményét. Vigyázat, szubjektív.

Gulácsi Péter (5,5) csapatkapitányként állt a kapuban: Uzuni lövésénél és fejesénél kifejezetten jó helyen. Broja góljánál viszont ugorhatott volna nagyobbat. Nem volt akkora potya, mint az angolok ellen, de abból a szögből azért nem illik gólt kapni.

Botka Endre (4,5) viszonylag szilárdan állt a lábán, ami ezen a mérkőzésen dicséretnek számít. Viszont kisárgázta magát a Wembley-ből, nem játszhat Anglia ellen.

Úgy fog hiányozni onnan, hogy fel sem tűnik majd a hiánya – mondanám róla, ha székely bácsi lennék.

Willi Orbán (4,5) játékából egy ideje mintha az a szenvedély hiányozna, ami a magyar válogatottban sokáig jellemezte őt, és ami miatt sokak kedvence lett. A Broja gólja előtti mozdulata is erről tanúskodik, érezte a bajt, kiváltott középről, de csak úgy tessék-lássék, kedvetlenül, lustán. El is suhant a labda a lába mellett. Hahó!!!

Amilyen jó a sajtója Szalai Attilának (3,5), annyira gyengén futballozott Albánia ellen.

LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
A legjobb magyar focis tartalmak továbbra is a Sport24-en. Ezt a cikket 24.hu-s regisztrációval érheted el, amivel mostantól más témákban is exkluzív írásokat, hírleveleket olvashatsz.
Olvasói sztorik