Varga Jennifer / 24.hu
Foci

Ütemtelen, pontatlan, kedvetlen válogatott

Az Európa-bajnokság után – akárcsak 2016 őszén – szétesett a magyar válogatott. Az Albánia elleni 0-1 után Kiss Tibor Noé értékelte a játékosok teljesítményét. Vigyázat, szubjektív.

Gulácsi Péter (5,5) csapatkapitányként állt a kapuban: Uzuni lövésénél és fejesénél kifejezetten jó helyen. Broja góljánál viszont ugorhatott volna nagyobbat. Nem volt akkora potya, mint az angolok ellen, de abból a szögből azért nem illik gólt kapni.

Botka Endre (4,5) viszonylag szilárdan állt a lábán, ami ezen a mérkőzésen dicséretnek számít. Viszont kisárgázta magát a Wembley-ből, nem játszhat Anglia ellen.

Úgy fog hiányozni onnan, hogy fel sem tűnik majd a hiánya – mondanám róla, ha székely bácsi lennék.

Willi Orbán (4,5) játékából egy ideje mintha az a szenvedély hiányozna, ami a magyar válogatottban sokáig jellemezte őt, és ami miatt sokak kedvence lett. A Broja gólja előtti mozdulata is erről tanúskodik, érezte a bajt, kiváltott középről, de csak úgy tessék-lássék, kedvetlenül, lustán. El is suhant a labda a lába mellett. Hahó!!!

Amilyen jó a sajtója Szalai Attilának (3,5), annyira gyengén futballozott Albánia ellen.

Kedves Olvasónk!Az általad keresett cikk olvasása Sport24 előfizetéshez kötött.
Sport24 előfizetés
990 Ft/hónap
Sport24 - Előfizetés logó
  • havi 24 cikk Magyarország legjobb focis szerzőitől
  • előfizetői extrák
    (részvétel a Sport24 szerzői által tartott meccskibeszélőn)
Próbáld ki most kedvezményesen az első hónap csak 490 Ft!
Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be!
Nicolo Zaniolo három évvel ezelőtt az olasz futball legnagyobb reménységének tűnt. A januári átigazolási ablak utolsó napjaiban nyújtotta be távozási szándékát az AS Romának, így a következő fél évben a lelátó lehet az otthona.