Foci sport24

Dzsudzsák Balázs kalandja özvegy Varsányinéval

Hogyan lehet összekötni Dzsudzsák Balázst Örkény Istvánnal és Cristiano Ronaldót Franz Kafkával? Kiss Tibor Noé irodalmi parafrázisaiban tesz kísérletet arra, hogy ezt megmutassa.

Amikor egy reggel Cristiano Ronaldo nyugtalan álmából felébredt,

szörnyű féreggé változva találta magát ágyában. Páncélszerűen kemény hátán feküdt, és ha kissé fölemelte a fejét, meglátta domború, barna, ív alakú, kemény szelvényekkel ízelt hasát, amelyen alig maradt már meg végleg lecsúszni készülő paplana. Számtalan, testének egyéb méreteihez képest siralmasan vékony lába tehetetlenül kapálódzott szeme előtt. Az egyikkel dekázott, a másikkal a biciklicseleket gyakorolta, a harmadikról szomorúan csüngött a fáslivég, a negyedik önkéntelenül rángatózott, az ötödiken a Lukaku ejtette horzsolás, a hatodikon kifakult tetoválás. A fali tükörben meglátta saját magát, amint tehetetlenül kapálózva próbál a hasára fordulni. A vállszelvényei megfeszültek. Milyen szép izmok, gondolta Cristiano Ronaldo, majd beleszólt a házi telefonba, hogy hívja az inasát, de már csak állathangok jöttek ki a száján.

Kedves Olvasónk!Az általad keresett cikk olvasása Sport24 előfizetéshez kötött.
Sport24 előfizetés
990 Ft/hónap
Sport24 - Előfizetés logó
  • havi 24 cikk Magyarország legjobb focis szerzőitől
  • előfizetői extrák
    (részvétel a Sport24 szerzői által tartott meccskibeszélőn)
Próbáld ki most kedvezményesen az első hónap csak 490 Ft!
Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be!
Ádám Martin 17 mérkőzésen 15-ször talált a hálóba, és vezeti az NB I góllövőlistáját. De milyen típusú játékos, hol a helye a Paks játékában és meddig juthat a hazainál magasabb polcokon? – ennek jártunk utána.
Egyéni csúcsa egy meccsen kilenc gól volt az NB I-ben. A Ferencvárostól kétemeletes, 32 lakásos házat kapott, amikor a zöld-fehérekhez igazolt a Szentlőrinci AC csapatától. Bajba került a Fradi-induló miatt, majd leütött egy ÁVH-st, de a börtönt megúszta, cserébe Újpestre kellett igazolnia. 100 éve született Deák Ferenc, akinek 66 gólos idénye örök rekordnak tűnik.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.