Getty Images
Foci sport24

Darvasi László: Székláb közé rúgás

Két kerti szék, labda, baba, fű, tintakék égbolt, puszi. Tíz méterre teszed le a székeket, tizenötre, és át kell rúgni a két székláb között a labdát. Az a gól.

Az öregedés lényegét egy híres futballdinasztia visszavonult középpályásától tanultam meg, aki még Albert ellen is játszott. Nagy pech volt, hogy ráállítottak, jegyezte meg tűnődve. Azt mondta nekem ez a középpályás úgy kétezertíz tájékán, idefigyelj, kisfiam, ha kioldódik a stoplis, és te a könnyed lehajlás helyett térdet rogyasztva nagyon-nagyon óvatosan ereszkedsz a fűzőhöz, majd imígyen hurkolod újra, akkor, lásd csak be, már idős ember vagy.

Kedves Olvasónk!Az általad keresett cikk olvasása Sport24 előfizetéshez kötött.
Sport24 előfizetés
990 Ft/hónap
Sport24 - Előfizetés logó
  • havi 24 cikk Magyarország legjobb focis szerzőitől
  • előfizetői extrák
    (részvétel a Sport24 szerzői által tartott meccskibeszélőn)
Próbáld ki most kedvezményesen az első hónap csak 490 Ft!
Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be!
Ádám Martin 17 mérkőzésen 15-ször talált a hálóba, és vezeti az NB I góllövőlistáját. De milyen típusú játékos, hol a helye a Paks játékában és meddig juthat a hazainál magasabb polcokon? – ennek jártunk utána.
Egyéni csúcsa egy meccsen kilenc gól volt az NB I-ben. A Ferencvárostól kétemeletes, 32 lakásos házat kapott, amikor a zöld-fehérekhez igazolt a Szentlőrinci AC csapatától. Bajba került a Fradi-induló miatt, majd leütött egy ÁVH-st, de a börtönt megúszta, cserébe Újpestre kellett igazolnia. 100 éve született Deák Ferenc, akinek 66 gólos idénye örök rekordnak tűnik.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.