Mohos Márton / 24.hu
Foci sport24

Dénes Ferenc: Mielőbb Szuperligát!

„És akkor a megye kettőben vitézkedő Ökrösalja aranylábú tizenegye ezentúl tényleg nem játszhat soha többé a Real Madrid ellen? De mi lesz így az „ökrösökkel”, a kiscsapat legendás szurkolótáborával? Ki védi meg a drukkereket?” – csodálkozott rá szinte a teljes európai és észak-amerikai sportsajtó arra a hírre, hogy 12 labdarúgó-szervezet megalapította az Európai Szuperligát.

Na, védelmezők éppenséggel akadtak gyorsan. Még csak az előkészületek folytak, de a FIFA már akkor kemény retorziókat helyett kilátásba, nemtetszését fejezte ki az európai futballszurkolók szervezete, órákkal a hír nyilvánosságra kerülése után elítélte az ötletet az UEFA. A show-ból a politikusok sem maradhattak ki – naná, hogy nem –, határozottan szólalt fel az új liga ellen a magyar és a brit miniszterelnök valamint a francia elnök is. A védelmezők „szuper ligája” 48 óra alatt meghátrálásra kényszerítette a Szuperliga kezdeményezőit, a szurkolók „meg lettek védve”.

De pontosan kit és mitől is kellett megvédeni?

Kedves Olvasónk!Az általad keresett cikk olvasása Sport24 előfizetéshez kötött.
Sport24 előfizetés
990 Ft/hónap
Sport24 - Előfizetés logó
  • havi 24 cikk Magyarország legjobb focis szerzőitől
  • előfizetői extrák
    (részvétel a Sport24 szerzői által tartott meccskibeszélőn)
Próbáld ki most kedvezményesen az első hónap csak 490 Ft!
Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be!
Véget értek a júniusi válogatott-játéknapok, az interkontinentális pótselejtezőkkel kialakult a katari labdarúgó-vb 32-es mezőnye, végleges a program is. Most, hogy ismerjük az összes résztvevőt, eljött az idő, hogy erősorrendbe tegyük a csapatokat. Az első tízbe két olyan válogatott is bekerült, amely ellen a magyar válogatott remekelt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.