Kedves Sport24-olvasók,

azért írok nektek, mert Szoboszlai sérült, nem biztos, hogy játszik a hétvégén, a Tuchel elmegy az évad végén a Bayerntől, és akkor Xabi Alonso vajon a vörösök vagy a bajorok felé megy, és hát, ugye, Chelsea-Liverpool-döntő a hétvégén…

Valójában persze most alapvetően nem ezért írok, de hát ha mi találkozunk, azért legelsősorban a futballról kell beszélnünk. És annak része az is, hogy nagyon szépen szeretnénk megköszönni azt, hogy segítettetek fenntartani a 24.hu első tematikus, prémium, így a média változó üzleti modelljeinek ismeretében immár mind inkább szükségszerűen fizetős újságát, a Sport24-et.

Amely most története következő szakaszába lép, ahogyan a 24.hu is.

Azon dolgozunk ugyanis, hogy e prémiumtartalom kiegészüljön más témájú cikkekel, új multimédiás tartalmakkal, mindennel, amire egy előfizető vágyik.

Érkezünk majd új ajánlatunkkal, amelynek része lesz a tematikus prémium sporttartalom, azaz éppen úgy találkozhattok majd azokkal a szuper Marosi Gergely-cikkekkel vagy Kovács Gábor-elemzésekkel, mint eddig, ám számos meglepetéssel is készülünk, s az a reményünk, hogy titeket ott találunk majd az olvasóink között, hiszen velünk tartottatok ezen az úton a Sport24-gyel is, ti voltatok, akik végig azt üzentétek nekünk, a minőség mindenek felett.

Ám annak az újságnak a fejlesztése még zajlik, miközben mi addig is szeretnénk a segítségeteket kérni.

Tehát a történet úgy alakul, hogy a Sport24 előfizetések február végétől már nem újulnak meg, mert immár nem azt a kínálatot adjuk majd, amire előfizettetek, továbbá technológiai változtatásokat is végzünk a háttérben. A Sport24 története folytatódik, de másként.

Ezért is nagyon szépen kérjük, regisztráljatok a 24.hu-ra, hogy ezzel is segítsétek, hogy mélyebben megismerhessük igényeiteket, lássuk, pontosan milyen cikkeket, tartalmakat szeretnétek, mivel tudjuk leginkább szolgálni az olvasóinkat. Az e-mail címeitek ott lesznek a rendszerben, az első belépéskor új jelszót kell megadnotok.

Áprilistól a Sport24-es cikkek olvasásához már úgyis regisztrációra lesz majd szükségetek, s ez már csak azért is megéri, mert azzal a jó hírrel tudok szolgálni: immár újra a fedélzeten van Kele Jani is, aki visszatér a Ziccerbe, cikkeivel is újra megörvendeztet minket, ráadásul vele is készülünk még meglepetéssel.

Még egyszer köszönjük nektek az olvasói bizalmat, a hűséget, ígérjük, azon leszünk, hogy az eddigieknél jobban megháláljuk, még magasabb szintű sporttartalmat, prémium újságot ajánljunk nektek. Kérünk titeket, regisztráljatok, segítsetek nekünk, hogy olyan újságot csináljunk, amit nagyon szerettek majd olvasni. Ha addig is szeretnétek anyagilag is támogatni a működésünket, a független újságírást, arra itt van lehetőségetek: https://24.hu/tamogatas/

És azt még akartam mondani, hogy a Pochettinónak azért ki kellene találnia, miként lehetne egyszerre a pályán Nkunku és Palmer…

Üdvözlettel,
Pető Péter

Olvasói sztorik